Αρχική Ξενώνας Διαμονή Τοποθεσία Υπηρεσίες Φωτογραφίες Κρατήσεις

Διαμονή

Κύριο μέλημά μας είναι η άψογη εξυπηρέτησή σας και για αυτό μπορούμε να σας εγγυηθούμε μια αξέχαστη διαμονή. Το ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον που θα συνατήσετε, θα σας συνεπάρει! Η θέα από το μπαλκόνι είναι μοναδική, με το βλέμμα στραμμένο είτε στην πλακόστρωτη κεντρική πλατεία της Παναγίτσας, είτε στο όρος Βόρρας. Δύο θεόρατα πλατάνια έρχονται να συμπληρώσουν την εικόνα της μπροστινής λιθόστρωτης αυλής του ξενώνα, στην οποία μπορείτε να βρείτε ένα πλούσιο μπουφέ με παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής.

Αυτό που σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστο, είναι το πρωινό στον ξενώνα. Ότι υπάρχει σερβιρισμένο στον μπουφέ, έχει πρώτα περάσει από τα μαγικά χέρια της Κυρίας Σούλας. Σπιτικές μαρμελάδες, γάλα και γιαούρτι από την οικότροφη αγελάδα μας, πιροσκί, αυγά και πολλών ειδών πίτες συνθέτουν μια γαστριμαργική απόλαυση. Μήν ξεχάσετε να ζητήσετε να σας σερβίρουν βυσσινάδα, που επίσης φτιάχνεται εδώ, έχει ιδιαίτερη γεύση και άρωμα και το πως παρασκευάζεται κρατιέται επτασφράγιστο μυστικό!
Παραδοσιακός Ξενώνας "Ναούμα"
Παναγίτσα, Πέλλας
Τ.Κ.: 58002
Τηλ. και Fax: 23810-34325
Κινητό: 6974536206 / 6934268879
e-mail: info@naouma.gr
Και μήν ξεχάσετε...
να απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας στο cafe-bar του ξενώνα.
να δοκιμάσετε τις λιχουδιές της Κυρίας Σούλας.
να απολάυσετε ένα υπέροχο γεύμα στα παρακείμενα εστιατόρια.
να επισκεπτείτε τα δύο καταστήματα με παραδοσιακά προϊόντα Παναγίτσας.
Ελληνική Δημοκρατία
Η δράση χρηματοδοτήθηκε από το περιφεριακό επιχειρησιακό πρόγραμμα Κεντρικής Μακεδονίας και συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμέιο Προσανατολισμoύ και Εγγύησεων - Τμήμα προσανατολισμού.
Ευρωπαϊκή Επιτροπή
Copyright © 2008 | Naouma.gr Web Design by