Αρχική Ξενώνας Διαμονή Τοποθεσία Υπηρεσίες Φωτογραφίες Κρατήσεις

Ο Ξενώνας Ναούμα

Ο ξενώνας είναι χτισμένος στην κεντρική πλατεία της Παναγίτσας και βρίσκεται στη θέση όπου πρωτολειτούργησε το 1935 ο παλιός καφενές της γιαγιάς Ναούμα, φημισμένη για τον περίφημο καφέ στην χοβόλη. Ο ξενώνας είναι διώροφος και σεβόμενος την παράδοση, κατασκευασμένος αποκλειστικά από πέτρα και ξύλο.
Στο ισόγειο βρίσκεται το κεντρικό lobby, ένας πολυμορφικός και ιδιαίτερος χώρος, ο οποίος λειτουργεί και ώς ανεξάρτητο cafe-bar ή αίθουσα συνεδριάσεων. Χαρακτηριστικά στοιχεία του, το Jukebox και ο παλίος φωνόγραφος, συνδιασμένα μέσα σε ένα κλίμα ηρεμίας και άνεσης, όπου μπορείτε να απολάυσετε τον καφέ ή το ποτό σας καθισμένοι αναπαυτικά δίπλα στο τζάκι. Άλλωστε, αντικειμενικός σκοπός μας είναι να συνδιάσουμε αρμονικά το χθές με το σήμερα.

Το οίκημα φιλοξενεί στο σύνολό του 6 δωμάτια και 2 ακόμα διαμερίσματα. Τα δωμάτια είναι ευρύχωρα, με υπέρδιπλα κρεββάτια και σχεδόν όλα έχουν τζάκι. Τα διαμερίσματα των 80 τ.μ. αποτελούνται απο σαλόνι με τζάκι, δύο υπνοδωμάτια και μπάνιο. Ο διάκοσμος είναι προσεκτικός, απέρριτος και χωρίς υπερβολές, συγκρατόντας όμως βαθύ το στοιχείο της παράδοσης. Σε όλα τα δωμάτια υπάρχουν υφαντά, χειροποίητα υφασμένα χαλιά, φλοκάτες και παραδοσιακά δρύινα έπιπλα, που συνθέτουν ένα περιβάλλον που όλοι θυμόμαστε και πιθανών νοσταλγούμε. Φυσικά δεν μπορόυμε να παραλείψουμε και όλες τις σύγχρονες ανέσεις που προσφέρονται, όπως αυτόνομη θέρμανση, TV plasma, ανατομικά στρώματα, mini-bar, ψυγείο,ασύρματο internet, καθώς και την ύπαρξη μιας μικρής κοινόχρηστης κουζίνας, έτοιμη να σας εξυπηρετήσει σε κάθε έκτακτη ανάγκη.

Σε όλα τα παραπάνω πρέπει να προσθέσουμε και την παρουσία του Κώστα και της Ιορδάνας, ιδιοκτήτες του ξενώνα, που θα σας περιποιηθούν ως δικούς τους ανθρώπους και θα σας κάνουν να νιώσετε μοναδικοί.
Παραδοσιακός Ξενώνας "Ναούμα"
Παναγίτσα, Πέλλας
Τ.Κ.: 58002
Τηλ. και Fax: 23810-34325
Κινητό: 6974536206 / 6934268879
e-mail: info@naouma.gr
Συνοπτική περιγραφή του ξενώνα:
4 κλειδιών
Διώροφος, κτισμένος από πέτρα και ξύλο.
Κεντρικό lobby, cafe - bar.
Άνετο Parking
6 δωμάτια και 2 μεγάλα διαμερίσματα
Σαλόνι με τζάκι
Παραδοσιακή και ζεστή διακόσμηση
Υπέρδιπλα , ανατομικά στρώματα
Αυτόνομη θέρμανση
TV plasma
Mini-bar, Ψυγείο
Ασύρματο internet
Ελληνική Δημοκρατία
Η δράση χρηματοδοτήθηκε από το περιφεριακό επιχειρησιακό πρόγραμμα Κεντρικής Μακεδονίας και συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμέιο Προσανατολισμoύ και Εγγύησεων - Τμήμα προσανατολισμού.
Ευρωπαϊκή Επιτροπή
Copyright © 2008 | Naouma.gr Web Design by